Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-03@11:19:14 GMT

جنجالگُل کشیدن آقای رییس جلوی دوربین ! + فیلم

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۶۲۲۴۳۲

‍‍‍‍‍‍

رکنا: سازمان فضایی آمریکا(ناسا) قصد دارد قوانین ایمنی شرکت فضایی خصوصی اسپیس‌ایکس را به دلیل این که رئیس این شرکت در یک برنامه ضبط پادکست، "گل" مصرف کرده، مورد بازبینی قرار دهد.

حجم ویدیو: 2.18M | مدت زمان ویدیو: 00:00:37

زمانی که ناسا به اسپیس‌ایکس(SpaceX) و بوئینگ(Boeing) اجازه ساخت فضاپیماهایی برای انتقال فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی را داد، این شرکت‌ها حتما انتظار این را داشته‌اند که این آژانس نگاه دقیقی به همه مسائل آنها داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته واشنگتن پست، ناسا بررسی‌های ایمنی را برای هر دو شرکت انجام می‌دهد، زیرا برخی از مقامات ارشد ناسا هنگامی که متوجه شدند مدیر عامل شرکت اسپیس‌ایکس در یک برنامه رادیویی گُل کشیده است، عصبانی شده‌اند.

در حالیکه ناسا به طور خاص اعلام نکرده است که این بررسی مربوط به رفتار ماسک است، سخنگوی ناسا به واشنگتن پست گفته است که این بازبینی به منظور حصول اطمینان از تامین نیازهای ناسا در مورد موارد ایمنی و سلامت محل کار، از جمله پیروی از قانون Law محیط کاری بدون دخانیات انجام می‌شود.

همچنین "جیم برایدنستاین" مدیر ناسا گفته بود: فرهنگ و رهبری از بالا شروع می‌شود.

بنابراین به نظر می‌رسد هر دو اظهار نظر، چندان بی ارتباط به کار ماسک نیست، حتی اگر این بازبینی برای بوئینگ نیز انجام شود.

در حالیکه بررسی‌های احتمالا شدید و فشرده ناسا قرار است سال آینده انجام شود، ممکن است کمی واکنش بیش از حد به نظر برسد.

البته ناسا اولین آژانس دولتی نیست که در رابطه با اسپیس‌ایکس در نتیجه استعمال دخانیات توسط مدیر این شرکت سختگیری می‌کند. نیروی هوایی نیز به نظر می‌رسد به رفتار ماسک حساس شده است، چرا که استفاده از مواد دخانی غیرقانونی از جمله ماریجوانا برای افرادی که دارای وجهه دولتی هستند، ممنوع است.

جدا از رفتار ماسک در آن پادکست، محققان ناسا دلایل بسیاری برای تحقیق در مورد این دو شرکت دارند. زیرا این شرکت‌ها قراردادهای چند میلیارد دلاری را برای انتقال فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی بسته‌اند و هر دو نیز از برنامه عقب هستند و به نوعی در انجام خواسته‌های ناسا شکست خورده‌اند.

اسپیس‌ایکس با سیستم چتر نجات فضاپیمای خود مشکل دارد، در حالی که بوئینگ از مشکل نشت سوخت رنج می‌برد و در تعدادی از آزمایشات ایمنی کوتاهی کرده است.

اسپیس‌ایکس قصد دارد تا ماه ژوئن 2019 و بوئینگ در اوت 2019 هر کدام یک فضاپیمای حامل خدمه را به فضا پرتاب کنند.

اخبار 24 ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید

 

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

دعانویس اصرار داشت در نبود شوهرم به خانه ما بیاید / آبرویم در خطر بود که ... سود سهام عدالت فردا واریز می شود حمید مرا برای همخوابی به خانه پدری اش می برد ولی با دختر همسایه ازدواج کرد عروس یک شبه پرویز بودم ! / حجله ای که در خانه پدرم بود اولین فیلم از لحظه اعدام 3 سارق مسلح در شیراز / آنها یک پلیس را شهید کرده بودند +عکس این مرد کثیف به 90 زن تجاوز کرد و با سیگار روی جسد آنها علامت گذاشت+عکس وحشت از حکم اعدام برای مدیران خودرویی در ایران ! مهم ترین اخبار 24 ساعت گذشته رکنا فروش نخ به جای زعفران در آبادان ! مرد بی گناه تا آستانه اعدام رفت/ راز شوم باغ سیب چه بود این عروس و داماد هیچ وقت نخندیدند + عکس راز جسد تکه تکه شده یک دختر و پسر در سطل آشغال! تصاویر جالب از سلفی مرد تایلندی با بوفالوی خندان! حمله گروگانگیران به سرویس مدرسه دخترانه در شمال شرق تهران + جزییات شلیک های وحشت آور فقط برای شاخ شکنی در مشهد! + عکس

منبع: رکنا

کلیدواژه: سلامت قانون Law ناسا فیلم داستان رئیس ایمنی عکس فیلم اعدام ایران ازدواج دانشجو دختر پاکستان تهران کشف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۲۲۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان

گروهی از محققان از سوئیس و سوئد به کشفی پیشگامانه دست یافته‌اند که نور جدیدی را بر اسرار پنهان رعد و برق می‌تاباند و این کشف، مشاهده اشعه‌ایکسی است که توسط یک صاعقه مثبت رو به بالا تولید می‌شود.

به گزارش ایسنا، موارد کمی می‌توانند به طور مکرر حیرت انسان‌ها را در سرتاسر جهان برانگیزند اما یکی از آن موارد رعد و برقی است که در آسمان شب ظاهر می‌شود. با این وجود صاعقه فراتر از زیبایی مسحورکننده‌ای که دارد، یک پدیده طبیعی قدرتمند و پیچیده است که دانشمندان هنوز در تلاش برای درک کامل آن هستند.

رعد و برق به صورت اشکال مختلفی در می‌آید، اما یکی از جذاب‌ترین آنها رعد و برق به سمت بالا است. همانطور که از نام آن پیداست، رعد و برق به سمت بالا از بالای سازه‌های بلند مانند آسمان خراش‌ها، توربین‌های بادی یا برج‌های ارتباطی سرچشمه می‌گیرد و به سمت ابرها پرتاب می‌شود. این یک پدیده نسبتا نادر است، اما می‌تواند آسیب قابل توجهی ایجاد کند.

به نقل از اس‌اف، یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی توما اورگل-شومونت(Toma Oregel-Chaumont) از موسسه فناوری فدرال سوئیس در لوزان(EPFL) در مرکز تحقیقاتی رعد و برق سنتیس (Säntis) در کوه‌های آلپ آپنزل در شمال شرقی سوئیس به کشف دست یافتند. این مرکز منحصر به فرد در بالای کوه سنتیس، کوهی به ارتفاع ۲۵۰۲ متر قرار دارد که سالانه بیش از ۱۰۰ صاعقه مستقیم به برج ۱۲۴ متری خود را تجربه می‌کند. این برج مجهز به مجموعه‌ای از ابزارهای پیچیده از جمله دوربین‌های پرسرعت، آشکارسازهای اشعه ایکس، حسگرهای میدان الکتریکی و دستگاه‌های اندازه‌گیری جریان است.

با استفاده از این ابزار، محققان چهار رعد و برق مثبت به سمت بالا را ضبط و تجزیه و تحلیل کردند. آنها انتشار پرتو ایکس را در مرحله اولیه هدایتگر منفی رو به بالا که بخشی از رعد و برق است که به صورت پلکانی از برج به سمت بالا منتشر می‌شود، شناسایی کردند. این اولین باری است که چنین انتشاری از اشعه‌ایکس که مستقیما با روند «پلکانی» یک هدایتگر منفی رو به بالا مرتبط است، مشاهده می‌شود.

مکانیسم واقعی که رعد و برق توسط آن شروع و منتشر می‌شود هنوز یک راز باقی مانده است. مشاهده صاعقه به سمت بالا از سازه‌های بلند مانند برج سنتیس این امکان را فراهم می‌کند که ارتباط اندازه‌گیری‌های اشعه ایکس با سایر کمیت‌های اندازه‌گیری شده به طور همزمان، مانند مشاهدات ویدئویی با سرعت بالا و جریان‌های الکتریکی بررسی شود.

تصور می‌شود پرتوهای ایکس مشاهده‌ شده در این مطالعه توسط فرآیندی تولید می‌شوند که زمانی اتفاق می‌افتد که الکترون‌ها به طور ناگهانی کاهش می‌یابند. میدان‌های الکتریکی شدیدی که در جریان تخلیه رعد و برق ایجاد می‌شود، الکترون‌ها را به سرعت‌های بالا شتاب می‌دهند. هنگامی که این الکترون‌ها با مولکول‌های هوا برخورد می‌کنند، به طور ناگهانی کند می‌شوند و انرژی اضافی خود را به شکل اشعه ایکس آزاد می‌کنند.

جالب توجه است که محققان دریافتند که فرکانس و انرژی پالس‌های اشعه ایکس با گذشت زمان کاهش می‌یابد. این نشان می‌دهد که با دور شدن نوک هدایتگر از برج و کاهش قدرت میدان الکتریکی، شرایط برای تولید اشعه ایکس مساعدتر می‌شود.

این مطالعه نه تنها درک اساسی ما از تشکیل رعد و برق را ارتقا می‌دهد، بلکه پیامدهای عملی مهمی نیز دارد. با توجه به اینکه رعد و برق سالانه بیش از ۴۰۰۰ کشته و میلیاردها دلار خسارت در سراسر جهان ایجاد می‌کند و سوئیس به تنهایی ۱۵۰ هزار ضربه سالانه را تحمل می‌کند، درک بهتر نحوه شکل‌گیری صاعقه برای کاهش خطر و طراحی سیستم‌های حفاظتی موثرتر بسیار مهم است.

علاوه بر این، این مطالعه بر اهمیت تحقیقات چند رشته‌ای و مشارکتی در مواجه با سؤالات علمی پیچیده تأکید می‌کند. این گروه از متخصصان، الکتریسیته جوی، فیزیک پرانرژی و ابزار دقیق را برای طراحی و اجرای این آزمایش پیشگامانه گردهم آوردند.

مشاهدات در سنتیس ادامه دارد و دانشمندان قصد دارند یک حسگر مایکروویو را به زرادخانه تجهیزات برج اضافه کنند. این حسگر می‌تواند به تعیین اینکه آیا این فرآیند در رعد و برق رو به پایین نیز رخ می‌دهد یا خیر، کمک کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم‌نامه همکاری فدراسیون والیبال ایران و عمان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • بومی‌سازی دوربین های ضد انفجار برای صنعت دریایی در شرکت دانش‌ بنیان
  • اعلام ترکیب تراکتور برای پایین کشیدن استقلال
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • ۴۷ هزار هکتار شالیزار‌ در مازندران مکانیزه کشت شد
  • کمک ۲۳۰ میلیارد ریالی خیرین برای مدرسه سازی در گناباد
  • ببینید | تصاویر تلخ از وضعیت اسفناک و درد کشیدن یک اسب در نقش جهان اصفهان
  • (ویدئو) به خاک و خون کشیدن نمازگزاران شیعه در حکومت طالبان