Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@13:57:31 GMT

اسپیس‌ایکس؛ پرتابگر خوب اما دریافت کننده افتضاح!+فیلم

تاریخ انتشار: ۱۸ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۲۸۹۴۹۵

اسپیس‌ایکس؛ پرتابگر خوب اما دریافت کننده افتضاح!+فیلم

‍‍‍‍‍‍

شرکت فضایی اسپیس‌ایکس(SpaceX) در تازه‌ترین آزمایش خود سعی در آزمایش گرفتن قسمت‌های قابل استفاده مجدد موشک‌های خود توسط یک تور تعبیه شده روی یک قایق به نام "آقای استیون" دارد که با شکست مواجه می‌شود.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس‌ایکس، اسپیس‌ایکس در حال توسعه برنامه بازیابی موشک فالکون است.

این شرکت در راستای بازیابی قطعاتی از موشک که قابلیت استفاده مجدد را دارند، یک قایق با یک شبکه توری روی آن موسوم به "آقای استیون"(Mr.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

Steven) درست کرده است تا مانع از سقوط سخت‌افزارهای قابل استفاده مجدد موشک به داخل اقیانوس شود.

شرکت اسپیس‌ایکس هر بار که موشک فالکون را به فضا پرتاب می‌کند، موشک‌های پیشران و موشک اصلی به زمین بازمی‌گردند و معمولا با موفیقت بر زمین یا قایق‌هایی که وسط اقیانوس قرار دارند، فرود می‌آیند.

اما در این میان برخی قطعات مانند کلاهک موشک نیز هستند که در نزدیکی مدار از موشک جدا می‌شوند و به داخل اقیانوس سقوط می‌کنند، در حالی که قابل استفاده مجدد هستند و اگر بتوان از غرق شدن آنها جلوگیری، می‌توان موجب کاهش هرچه بیشتر هزینه‌های پرتاب شد.

اکنون اسپیس‌ایکس با طراحی "آقای استیون" در پی تحقق این امر است، اما ویدیویی که منتشر شده حاکی از شکست "آقای استیون" در اولین تلاش خود دارد.

در این آزمایش، یک هلیکوپتر یکی از قطعات موشک را به ارتفاع بسیار بلندی می‌برد و آن را روی اقیانوس همراه با یک چتر نجات رها می‌کند. سپس "آقای استیون" به دنبال آن می‌افتد تا آن را روی شبکه توری خود فرود آورد اما محل فرود آن را اشتباه تخمین می‌زند و با شکست مواجه می‌شود.

اسپیس‌ایکس در توضیح این ویدیو با یک حسرت نوشته است: خیلی نزدیک بود!

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: video/mp4

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۸۹۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی

تین نیوز

بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی برگزار می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، در این نشست که به مناسبت روز ملی خلیج فارس برگزار می شود قرار است اقدامات دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دریایی در مسیر دستیابی به اهداف سیاست های کلی توسعه دریامحور ابلاغی مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، مورد بحث و بررسی و تبادل نظر قرار گیرد. 

همچنین درخواست عضویت های جدید و انتخاب رئیس و دبیر ادواری جدید اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی در این نشست، مورد بررسی قرار می گیرد. 

طبق برنامه نشست، مقرر است توسط پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی ظرفیت ها و توانایی های «کاوشگر خلیج فارس» معرفی و گزارشی از گشت های اخیر این کاوشگر و برنامه های تحقیقاتی آتی آن در حوضه های آبی جنوبی کشور، ارایه گردد. 

شایان ذکر است، اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی به منظور هماهنگی و گسترش تعامل آموزشی و پژوهشی میان دانشگاه ها و مراکز پژوهشی دریایی کشور و نیز ارتقای سطح علوم دریایی به پیشنهاد پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی در سال ۱۳۸۶ تاسیس شد و از آن زمان با برگزاری ۲۱ نشست شورای عالی با حضور روسا یا نمایندگان دانشگاه های عضو، ۱۹ دانشگاه و مرکز پژوهشی را به عضویت پذیرفته است.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه اقیانوس شناسی و علوم جوی، از مهمترین اقدامات و دستاوردهای اتحادیه تابحال، برگزاری نشست های کارگروه های تخصصی، تدوین اساسنامه و آیین نامه های مرتبط با فعالیت های اتحادیه، دیدار با مقامات و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مدیران ارشد دریایی کشور، ورود موضوع اقیانوس شناسی به عنوان یکی از اولویت ها در نقشه جامع علمی کشور، تهیه سند راهبردی توسعه آموزش عالی کشور در حوزه علوم و فنون دریایی و اقیانوسی، همکاری در برگزاری کنفرانس های علمی مانند RCOWA-۲۰۱۷ و RCOWA-۲۰۲۰، برگزاری برنامه های مناسبتی مشترک (روز ملی خلیج فارس، روز جهانی دریا و اقیانوس، روز منطقه ای دریای خزر)، توسعه وب سایت محققان دریای خزر (http://caspianexpert.inio.ac.ir/)و مشارکت در حضور محققان دانشگاه ها در برنامه های کاوشگر خلیج فارس بوده است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین‌بار در جهان
  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • ضرورت توجه جدی به مسائل تربیتی و پرورشی در آموزش‌وپرورش
  • باقری: چمن افتضاح بود، ما با این پا پول درمی‌آوریم!
  • استیون جرارد انتخاب می‌کند؛ لوییس سوارز یا فرناندو تورس؟ / فیلم
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • یمن: با آتش بازی نکنید؛ خیلی بیشتر از آن‌چه که فکر می‌کنید سلاح داریم
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • محمد علی الحوثی: با آتش بازی نکنید