Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@04:58:58 GMT

بازگشت موفق آمیز فضانوردان ناسا + فیلم

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۰۷۴۷

بازگشت موفق آمیز فضانوردان ناسا + فیلم

‍‍‍‍‍‍

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین فضاپیمای اسپیس ایکس به نام اژد‌ها که فضانوردان را با موفقیت در ۳۱ ماه می به ایستگاه بین الملی فضا رسانده است امروز به زمین بازگشت.

شرکت اسپیس ایکس در اولین مأموریت خود دو فضانورد ناسا، رابرت بنکن و داگلاس هورلی را در یک پرواز آزمایشی به نام Demo-۲ به ایستگاه بین المللی فضا برد و از مرکز فضایی کندی در فلوریدا پرتاب آنها انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال ۲۰۱۴، ناسا اسپیس ایکس را انتخاب کرد تا ماموریت‌های تاکسی فضایی را به مقصد ایستگاه بین المللی فضا عملی کند. تاکسی‌های فضایی اسپیس ایکس قادرند تا چهار فضانورد را جابجا کنند.

این فضانوردان هر دو خلبانان آزمایشی هستند که به طور خاص آموزش دیده‌اند تا میزان کارآمدی فضاپیمای اسپیس ایکس به نام اژد‌ها را بسنجند که اگر یک فرود ایمن نداشته باشد، به عنوان فضاپیمای انسانی تایید نشود و حالا ساعتی پیش این فضانورد با کپسول کرو دراگون، با موفقیت در خلیج مکزیک فرود آمدند. لحظاتی پیش هر دو فضانورد به سلامت از کپسول خارج شدند.

ویدئویی که در ادامه نشان داده شده است لحظه تاریخی فرود این فضانوردان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بیشتربخوانید

۲ فضانورد با فضاپیمای خصوصی راهی مدار شدند +فیلم

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ناسا ایستگاه فضایی اسپیس ایکس اسپیس ایکس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری

تلسکوپ فضایی وب ناسا واضح‌ترین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به شکل اسب نشان داده است. سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، ۱۳۰۰ سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به ۶ تریلیون مایل (۹.۷ تریلیون کیلومتر) است. - اخبار ویژه نامه‌ها -

به گزارش خبرنگار فضا و نجوم خبرگزاری تسنیم، تلسکوپ فضایی وب ناسا واضح‌ترین تصاویر را از بخشی از یک سحابی به شکل اسب نشان داده است که "یال‌ها" را با جزئیات ریزتر نشان می‌دهد. سحابی سر اسب، در صورت فلکی شکارچی، 1300 سال نوری از ما فاصله دارد. یک سال نوری نزدیک به 6 تریلیون مایل (9.7 تریلیون کیلومتر) است.

 

این تصویر از سحابی سر اسب از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بر روی بخشی از "یال" اسب متمرکز شده که عرض آن حدود 0.8 سال نوری است. /ناسا

این سحابی بیش از یک قرن پیش کشف شد، نام مستعار آن از ظاهر خیره‌کننده آن گرفته شده است . دراین تصویر ستونی از گاز و غبار دیده می‌شود که شبیه اسب است.

جدیدترین تصاویر فروسرخ تلسکوپ وب منتشر شده در روز دوشنبه، بالای سر اسب را با جزئیات بیشتری به تصویر کشید و ابرهای مولکول های هیدروژن سرد و مواد شیمیایی دوده مانند را روشن کرد. این عکس‌های پر زرق و برق می‌توانند به اصلاح درک اخترشناسان از سحابی کمک کنند.

این تصویر از سحابی سر اسب از تلسکوپ فضایی جیمز وب ناسا بر روی بخشی از "یال" اسب متمرکز شده است. /ناسا

"سر اسب" هدف مورد علاقه رصدخانه های فضایی از جمله تلسکوپ فضایی هابل است. سال گذشته تلسکوپ فضایی اروپایی اقلیدس نیز عکس‌های تازه‌ای از این سحابی گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کشف جدیدی در مورد صاعقه برای اولین در جهان
  • ناسا برای طوفان‌های شدید خورشیدی در مریخ آماده می‌شود
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • ببینید l دیوار مرگ قمری ناجی فضانوردان!
  • تاریخ رونمایی بازی کالاف دیوتی ۲۰۲۴ مشخص شد؟
  • جزئیات حادثه واژگونی خودروی ایکس ۵۵ پرو
  • ۳ فضانورد چینی به زمین بازگشتند
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • انتقال پیام صوتی به قمر مشتری به شکل موج‌های بصری
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری