Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

چندی پیش تصویر نامه از سوی جمعی از رانندگان استان اصفهان به دادستان عمومی و انقلاب اصفهان در شبکه های اجتماعی منتشر شد که در این نامه رانندگان اعتراض خود را به شرایط دستگاه ایکس ری ایست بازرسی نایین و رامشه شهرضا اعلام کرده و خواستار رسیدگی این مقام قضایی به مشکل مذکور شده بودند.

به گزارش تین نیوز، چند روز پیش نیز یک راننده کامیون در فیلمی که در شبکه های اجتماعی منتشر کرد بار دیگر به مشکلات و عوارض جانبی این دستگاه اشاره و از دادستان عمومی و انقلاب اصفهان برای حل این موضوع استمداد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال انتشار این فیلم، روابط عمومی کانون سراسری انجمن های صنفی کارفرمایی کامیونداران کشور و کانون انجمن های صنفی کارگری رانندگان ناوگان حمل کالای کشور نیز اعلام کرد: بعد از پیگیری جمع کثیری از رانندگان در خصوص نحوه  استفاده از دستگاه X_ray در ایست بازرسی نایین که راننده ناگزیر به عبور از دستگاه به همراه ناوگان خود بوده و احتمال عوارض جانبی آن، مکاتبات متعددی با مراجع ذیربط صورت پذیرفت، اما هیچ پاسخی از سوی این مراجع دریافت نشد.

بیشتر بخوانید:

نامه رانندگان به دادستان اصفهان برای پیگیری مشکلات دستگاه ایکس ری

روابط عمومی این 2 کانون مرتبط با رانندگان و کامیونداران تاکید کرد: مبارزه با هرگونه قاچاق، به ویژه قاچاق مخرب مواد مخدر، وظیفه آحاد جامعه و مورد تایید تمامی مردم شریف ایران و از جمله رانندگان و کامیونداران است. اما حفظ حقوق شهروندی هم به همان اندازه حائز اهمیت بوده و عدم رعایت آن موجب نارضایتی و بدبینی خواهد شد. هر مرجعی باید پاسخگوی اعمال خود باشد، لذا این توجیه که ما صرفا مجری هستیم و قانونگذار یا آمرین باید پاسخگو باشند، پذیرفتنی نیست. برای اطمینان خاطر کامیون داران و رانندگان از هر گونه آسیب احتمالی، وظیفه مجری است که از مراجع ذیربط، پاسخ مستدل و مستند دریافت نموده و آن را به ذی حقان ارائه نماید.

به گزارش تین نیوز، محمد اتحادی راننده کامیون نیز چند پرسش در این مورد مطرح کرد و گفت: چرا تر  و  خشک با هم بسوزند و تنبیه برای همه اعمال شود و تفاوت بین کامیون یا تریلری که از اردکان یا یزد بارگیری کرده با کامیونی که از سیستان بلوچستان بارگیری کرده قائل نمی شوند؟ چرا به بارنامه دولتی که سند کالا محسوب می شود هیچ اعتنایی نمی کنند؟ چرا این دستگاه ایکس ری در محورهای سیستان بلوچستان، کرمان، نهبندان، طبس و محور بندر عباس فعالیت و نصب نمی شود؟

وی افزود: مگر جاده دیگری در مجاورت جاده نایین نداریم ، نهبندان به طبس و به طرف نایین که هیچ گونه بازرسی وجود ندارد و فقط همه بازرسی ها معطوف شده به محور یزد نایین. چرا فقط یک مامور باید این تعداد ناوگان سنگین را کنترل کند و وقت راننده را در این صفهای طولانی با این استهلاک زیاد استفاده از کلاچ و ترمز، بگیرد. اگر 2 مامور و نیروی کافی خدمت کنند صف های طولانی شکل نمی‌ گیرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: رانندگان و کامیونداران دادستان عمومی و انقلاب اصفهان ایکس ری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۱۶۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست

بر اساس تبصره یک ماده ۱۸ قانون بیمه اجباری شخص ثالث، بیمه مرکزی موظف بود با همکاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران ترتیبی اتخاذ کند که حداکثر تا پایان برنامه پنج ساله ششم، امکان صدور بیمه نامه شخص ثالث براساس ویژگی‌های «راننده» فراهم شود. برنامه پنج ساله ششمی که اسفند ۱۴۰۲ به اتمام رسید، اما خبری از اجرای این بند قانونی نبود!

باشگاه خبرنگاران جوان هم برای پیگیری بیشتر به تازگی سراغ مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی رفت و او در این راستا پاسخ داد: اکنون یک نظام رتبه‌بندی ابتدای برای رانندگان وجود دارد و اطلاعاتی از بخش‌های مختلف دریافت می‌شود به طور مثال تخفیفاتی برای رانندگانی که تصادف نمی‌کنند بر پایه همین رتبه بندی است.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: همان طور که اشاره شد یکسری اطلاعات از بخش‌های مختلف مانند فراجا گرفته می‌شود، اما یکسری از اطلاعات هم از جمله نمره منفی خیلی مهم است که با فراجا جلسات مختلفی برگزار شده وادامه دارد که اگر این سری از اطلاعات را هم پلیس راهور به بیمه مرکزی بدهد ما در یک نظام رتبه بندی که اکنون قرارداد‌های آن را بسته‌ایم رانندگان را رتبه بندی خواهیم کرد.

او در ادامه اظهار کرد: اگر ما اطلاعات را از بخش‌های مختلف دریافت کنیم در شاخص‌های رتبه بندی تغییراتی ایجاد و رتبه بندی خوبی می‌شود و در نهایت در این فرآیند میزان ریسک رانندگان مشخص خواهد شد. گام بعدی هم این خواهد بود که چگونه با راننده پر ریسک و کم ریسک برخورد کنیم؟ که این موارد بحث‌های آیین نامه و دستورالعملی خواهد بود که کار آن را هم پیش خواهیم برد.

بیمه شخص ثالث راننده محور تا پایان امسال اجرا خواهد شد

قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی گفت: به شکل خلاصه اکنون امکان راه اندازی بحث راننده محوری در یک سطح ابتدای وجود دارد که سطح مطلوبی نخواهد بود بیمه مرکزی در تلاش است تا شاخص‌های مد نظر خود را از بخش‌های مختلف دریافت تا کیفیت رتبه بندی افزایش پیدا کند و به موازات این مراحل بحث دستورالعمل و آیین‌نامه‌ها را هم در حال پیش بردن هستیم و در آخر باید گفت اجرای بیمه شخص ثالت راننده محور به عبارتی راننده محوری حتما تا پایان سال نهایی و اجرا خواهد شد.

حق بیمه براساس نمره منفی و جریمه خواهد بود

راننده محور شدن بیمه شخص ثالث که سردار سید تیمور حسینی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فراجا روز گذشته با اشاره به آن گفت: براساس توافقی که با بیمه‌ها صورت گرفته دیگر حق بیمه افراد براساس یک فاکتور تصادف نخواهد بود. با بیمه‌ها هماهنگ کردیم، سامانه‌ها و دیتا‌ها را در اختیارشان قرار دادیم و از این پس حق بیمه براساس نمره منفی و تعداد جریمه‌ها باید پرداخت شود.

پیش از این هم مجید مشعلچی قائم مقام رئیس کل بیمه مرکزی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان در رابطه با جزئیات بیمه شخص ثالت راننده محور مطرح کرده بود: در این بند قانونی رانندگان به پرخطر و کم خطر تقسیم بندی می‌شوند و زمانی که رانندگان پرخطر بر اساس شاخص‌هایی شناسایی شدند هنگام صدور بیمه نامه مبالغ بر اساس پرخطر بودن آنها محاسبه می‌شود و اگر کم خطر باشند برای آنها تخفیفاتی لحاظ می‌شود و بر این پایه دیگر بار رانندگی پرخطر بر دوش جامعه نخواهد بود.

نگاهی عادلانه با اجرای قانون بیمه شخص ثالث راننده محور

در ادامه هم مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی مهدی قمصریان به باشگاه خبرنگاران جوان گفته بود: اول این که نگاه قانون گذار در این بخش با هدف حمایتی بوده است. اکثر رانندگان قانون مدار هستند و عملیاتی شدن این بند قانونی سبب می‌شود که شرکت‌های بیمه این اختیار را پیدا کنند برای افراد قانون مدار بیمه نامه شخص ثالث را با تخفیفات مناسب‌تر ارائه کنند و رانندگانی که تخلفات حادثه خیز دارند بیمه نامه خود را به قیمت بالاتری تهیه کنند و در واقع این یک اهرم تشویقی است. متاسفانه اکنون به راننده قانون مدار و متخلف با یک دید نگاه می‌شود که نباید این رخ دهد. اگر امکان صدور بیمه نامه شخص ثالث بر اساس امتیاز راننده مهیا شود نگاه عادلانه نیز فراهم خواهد شد که نیازمند همیاری و همکاری نیروی انتظامی است.

حالا باید منتظر ماند و دید سرانجام این قانون یعنی بیمه شخص ثالث راننده محور امسال اجرایی خواهد شد؟ باشگاه خبرنگاران جوان پیگیر اجرای این بند قانونی خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • راننده نیسان زیر چرخ‌های کامیون در همدان جان باخت
  • بیمه شخص ثالث راننده‌محور، بند قانونی که چشم‌انتظار اجراست
  • هر راننده معترضی ضد انقلاب و اراذل نیست؛ سوخت راننده افغان بیشتر از ایرانی است!
  • کشف ۴ تن روغن نباتی قاچاق در لرستان
  • دو قانون جدید FIA برای فرمول یک
  • کشف محموله ۲۰۰ میلیاردی پارچه قاچاق در اصفهان
  • بازار رانندگان فرمول یک در آستانه انفجار است!
  • ◄ کارت هوشمند رانندگان کامیون ؛ بخشنامه جدید و خوشحال کننده برای رانندگان
  • فرمانداری نایین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت